Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Dec 9th, 2016

Film – Judecătoarea – La Pretora (1976)

Share This
Tags

Judecătoarea

poster La Pretora (1976)La Pretora, comedie sexy all’italiana, film italian aparut in 1976, regia Lucio Fulci.
In rolurile principale: Edwige Fenech, Giancarlo Dettori, Gianni Agus.

Caseta film La Pretora
Titlul original: La Pretora
Titlul alternativ: My Sister In Law, De Calcinhas Cor-de-Rosa, La juez y su erotica hermana, On a demandé la main de ma soeur
Regia: Lucio Fulci
Scenariul: Franco Marotta, Laura Toscano, Franco Mercuri
Distributia: Edwige Fenech (Viola Orlando/ Rosa Orlando), Giancarlo Dettori (Count Renato Altieri), Gianni Agus (Angelo Scotti), Oreste Lionello (Francesco Lo Presti), Raf Luca (Raffaele Esposito), Mario Maranzana (Lawyer Bortolon), Carletto Sposito (Prosecutor), Luca Sportelli (Toni), Pietro Tordi (Pavanin), Marina Hedman (Regina), Lucio Fulci (Gas Station Attendant)
Durata: 98 minute
An: 1976
Gen: Comedie

La pretora (1976)Filmul – Judecatoarea
Viola Orlando este judecatoare intr-un mic oras italian (Bellignano). Ea este foarte stricta din punct de vedere moral (instituind o cenzura severa si asupra filmelor) si nu poate fi corupta in niciun fel. Ea are insa o sora geamana Rosa, care profita de frumusetea ei pentru a trai pe banii iubitilor ei. Esposito este judecat pentru ca a vandut mancare alterata pentru caini la un restaurant in loc de gulas. Pentru a amana punerea in aplicare a sentintei avocatul sau Bortolon cere expertiza unui laborator. Rosa si Esposito se intalnesc, ea cu speranta ca a gasit inca un bogatas, el crezand, la inceput, ca este Viola. (Cinemarx)

Filmul Judecătoarea – La Pretora (1976) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.