Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 7th, 2017

Film – Juli și Bryce – Flipped (2010)

Share This
Tags

Juli și Bryce

poster Flipped (2010)Flipped, comedie romantică, film aerican apărut în anul 2010, regia Rob Reiner.
În rolurile principale: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards.

Caseta film Flipped
Titlul original: Flipped
Regia: Rob Reiner
Scenariul: Rob Reiner, Andrew Scheinman
Distributia: Callan McAuliffe (Bryce Loski), Ryan Ketzner (young Bryce), Madeline Carroll (Julianna “Juli” Baker), Morgan Lily (young Juli), Rebecca De Mornay (Patsy Loski), Anthony Edwards (Steven Loski), John Mahoney (Chet Duncan), Penelope Ann Miller (Trina Baker), Aidan Quinn (Richard Baker), Kevin Weisman (Daniel Baker)..
Durata: 90 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Film – Juli și Bryce
Adaptare a romanului cu acelasi titlu al autoarei Wendelin Van Draanen, filmul “Flipped” urmareste transformarile emotionale pe care le traverseaza doi copii pe nume Bryce Loski si Juli Baker, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a indragostit de frumosii ochi albastri ai vecinului ei Bryce inca din clasa a II-a primara, insa nu a reusit sa atraga atentia baiatului si nici sa il determine sa-i impartaseasca sentimentele. Mai mult, Bryce Loski a considerat intotdeauna ca fetita are un comportament bizar de vreme ce se urca in copaci pentru a admira privelistea si creste gaini in curtea din spate a casei. Ajuns in clasa a VIII-a si aflandu-se in pragul complicatei varste a adolescentei, Bryce incepe sa se simta atras de vecina si colega lui Juli si isi doreste sa o sarute, insa fata in varsta de 13 ani nu il mai considera atat de grozav pe cat ii parea cu sase ani in urma si se teme ca privirea lui albastra nu exprima nimic. Ca intr-un preambul al razboiului adolescentin dintre sexe, Bryce si Juli invata regula contrariilor care se atrag. (Cinemagia)

Juli și Bryce – Flipped (2010) subtitrat