Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Mar 16th, 2019

Film – Jurământul – The Vow (2012) Rachel McAdams, Channing Tatum

poster The Vow (2012)The Vow, dramă romantică, film american, regia Michael Sucsy.
În rolurile principale: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill.
Paige (interpretată de Rachel McAdams) și Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt căsătoriți și se iubesc la nebunie. Ambii sunt artiști de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasă, cei doi sunt victimele unui accident de mașină. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care îi șterg din memorie toate amintirile legate de relația cu soțul său. La ieșirea din comă, Leo este pentru ea un străin..

Caseta film The Vow
Titlul original: The Vow
Regia: Michael Sucsy
Scenariul: Abby Kohn, Marc Silverstein, Jason Katims
Distributia: Rachel McAdams (Paige Collins), Channing Tatum (Leo Collins), Jessica Lange (Rita Thornton, Paige’s mother), Sam Neill (Bill Thornton, Paige’s father), Jessica McNamee (Gwen Thornton, Paige’s sister), Wendy Crewson (Dr. Fishman), Tatiana Maslany (Lily), Lucas Bryant (Kyle), Scott Speedman (Jeremy), Joey Klein (Josh), Joe Cobden (Jim), Jeananne Goossen (Sonia)..
Durata: 104 minute
An: 2012
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Jurământul
..Cum însănătoșirea lui Paige și revenirea memoriei pare ceva imposibil, Leo este cuprins de teamă – aceea că a pierdut-o pentru totdeauna pe marea iubire a vieții sale. Refuzând să se dea bătut, el se hotărăște să ia totul de la capăt și o curtează pe Paige ca și cum de-abia s-ar fi cunoscut, în speranța că aceasta se va îndrăgosti din nou de el. Astfel, Leo va trece printr-o grea încercare, în cursul căreia va înțelege exact sensul iubirii, al onestității și al jurământului făcut la căsătorie.

Jurământul – The Vow (2012) subtitrat

Server 1
Server 2