Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 8th, 2018

Film – Jurassic World: Un regat în ruină – Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Chris Pratt, Bryce Dallas Howard

Jurassic World: Un regat în ruină

poster Jurassic World Fallen Kingdom (2018)Jurassic World: Fallen Kingdom, aventură SF, film american, regia J. A. Bayona.
În rolurile principale: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall.
Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.
Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului..

Caseta film Jurassic World: Fallen Kingdom
Titlul original: Jurassic World: Fallen Kingdom
Regia: J. A. Bayona
Scenariul: Derek Connolly, Colin Trevorrow
Distributia: Chris Pratt (Owen Grady), Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Rafe Spall (Eli Mills), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez), James Cromwell (Benjamin Lockwood), Toby Jones (Mr. Eversol), Ted Levine (Ken Wheatley), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), BD Wong (Dr. Wu)..
Durata: 128 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Jurassic World: Un regat în ruină
..Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Jurassic World: Un regat în ruină – Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) subtitrat

About the Author