Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 8th, 2019

Film – Jurnal de călătorie – Diarios de motocicleta (2004) Gael Garcia Bernal, Rodrigo De la Serna, Mia Maestro

poster Diarios de motocicleta (2004)Diarios de motocicleta (The Motorcycle Diaries), biografic aventură, regia Walter Salles; Un premiu şi o nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare Cannes, o nominalizare Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Gael García Bernal, Rodrigo De la Serna, Mía Maestro.

“Jurnalul de motocicleta” este adaptarea unui jurnal tinut de Ernesto Che Guevara (Gabriel Garcia Bernal) pe cand avea 23 de ani.
Impreuna cu prietenul sau Alberto Granado (de la Serna) sunt doi studenti tipici care, in cautarea amuzamentului si a aventurii, decid sa traverseze Argentina, Chile, Brazilia si Peru pentru a-si da rezidentiatul la o colonie de leprosi..

Caseta film Diarios de motocicleta
Titlul original: Diarios de motocicleta
Regia: Walter Salles
Scenariul: José Rivera
Distributia: Gael García Bernal (Che Guevara), Rodrigo de la Serna (Alberto Granado), Mercedes Morán (Celia de la Serna), Jean Pierre Noher (Ernesto Guevara Lynch), Facundo Espinosa (Tomás Granado), Mía Maestro (Chichina), Lucas Oro (Roberto Guevara), Marina Glezer (Celita Guevara), Sofia Bertolotto (Ana María Guevara)..
Durata: 126 minute
An: 2004
Gen: Aventura/Biografic/Drama

Premiile filmului Diarios de motocicleta (2004)
Premii Oscar 2005: Cel mai bun cantec – Jorge Drexler.

Filmul – Jurnal de călătorie
..Filmul incepe cu relatia de prietenie intre cei doi, ca un road-movie in care Ernesto si Alberto flirteaza cu diverse fete si se distreaza inainte de a fi nevoiti sa ia viata prea in serios. Precum se spune in film: ““..Cei doi prieteni pornesc cu aceleasi scopuri si aspiratii in viata, insa pana la finele filmului va fi clar care va fi destinul fiecaruia”.

Jurnal de călătorie – Diarios de motocicleta (2004) subtitrat

Server 1