Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 8th, 2019

Film – Justițiarul – The Punisher (2004) Thomas Jane, John Travolta

poster The Punisher (2004)The Punisher, acțiune, film american, regia Jonathan Hensleigh.
În rolurile principale: Thomas Jane, John Travolta, Samantha Mathis.

Caseta film The Punisher
Titlul original: The Punisher
Regia: Jonathan Hensleigh
Scenariul: Jonathan Hensleigh, Michael France
Distributia: Thomas Jane (Frank Castle / The Punisher), John Travolta (Howard Saint), Will Patton (Quentin Glass), Roy Scheider (Frank Castle Sr.), Laura Harring (Livia Saint), Ben Foster (Spacker Dave), Rebecca Romijn (Joan), John Pinette (Bumpo), Samantha Mathis (Maria Castle), Marcus Johns (Will Castle), Russell Andrews (Agent James Weeks), James Carpinello (Bobby Saint / John Saint), Eddie Jemison (Mickey Duka), Eduardo Yáñez (Mike Toro)..
Durata: 123 minute
An: 2004
Gen: Actiune/Aventura/Crima

Filmul – Justițiarul
Justițiarul trăiește în lumea pe care o cunoaștem cu toții, o lume întunecată de război, crimă, cruzime și nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a înfrânge răul cu care se întâlnește- doar inteligența lui incredibilă, anii de experiență în luptă și, mai presus de toate hotărârea de fier pentru a-i răzbună pe cei nedreptățiți de răii societății. O poveste curajoasă a răzbunării și a izbăvirii, Justițiarul este acel element rar- o operă de divertisment care se adresează cu forță timpurilor sale.

Justițiarul – The Punisher (2004) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3