Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 11th, 2018

Film – Justiție urbană – Urban Justice (2007) Steven Seagal, Eddie Griffin

Justiție urbană

poster Urban Justice (2007)Urban Justice, acțiune, film american, regia Don E. Fauntleroy.
În rolurile principale: Steven Seagal, Eddie Griffin, Carmen Serano.
Un politist bun este ucis intr-un schimb de focuri, dar politia inchide cazul, considerand ca este vorba de un act de violenta intamplatoare. Complet gresit. Tanarul politist are un tata, Simon Ballister, instruit de trupele speciale, luptator de strada si razbunator cu nervi de otel, al carui unic tel este sa faca dreptate..

Caseta film Urban Justice
Titlul original: Urban Justice
Regia: Don E. Fauntleroy
Scenariul: Gilmar Fortis II
Distributia: Steven Seagal (Simon Ballister), Eddie Griffin (Armand Tucker), Carmen Serano (Alice Park), Cory Hart (Max Ballister), Liezl Carstens (Linda), Kirk B. R. Woller (Frank Shaw), Mary Evans (Irene), Al Staggs (Priest), Jade Yorker (Gary Middleton), Jermaine Washington (Rasheed), Brian Lucero (Benny), Danny Trejo (El Chivo), Diego Lopez (Winston), Grady McCardell (Dwight Morris), Brett Brock (Watch Sergeant)
Durata: 96 minute
An: 2007
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Justiție urbană
..Ballister nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l gasi pe ucigasul fiului sau. Aceste bande au insa mai multi oameni, mai multe arme de foc, si se bucura de protectia mai multor politisti si au avantajul lipsei fricii si a indraznelii tineretii. Dar Ballister planuieste sa foloseasca toate acestea impotriva lor.

Justiție urbană – Urban Justice (2007) subtitrat

Server 1
Server 2