Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 12th, 2014

Film – Kalifornia – Kalifornia (1993) – subtitrat

poster Kalifornia (1993) Kalifornia, thriller, film american aparut in 1993, regia Dominic Sena.
In rolurile principale: Brad Pitt, Juliette Lewis, Kathy Larson.

Caseta film Kalifornia
Titlul original: Kalifornia
Regia: Dominic Sena
Scenariul: Stephen Levy, Tim Metcalfe
Distributia: Brad Pitt (Early Grayce), Juliette Lewis (Adele Corners), David Duchovny (Brian Kessler), Michelle Forbes (Carrie Laughlin), Brett Rice (ofiter de politie), Loanne Bishop (ofiter de politie), John Zarchen (Peter), David Rose (Eric), Michelle Forbes..
Durata: 117 minute
An: 1993
Gen: Crima/Thriller

FilmulKalifornia
Brian este un tanar scriitor. Impreuna cu prietena sa Carrie, hotarasc sa se mute in California. Pe parcursul drumului, Brian doreste sa se documenteze despre criminalii in serie. Pentru a mai reduce din cheltuieli, el il ia in masina pe Early, un fost detinut, si pe iubita sa, Adele. Dar, pe masura ce se apropie de tinta, Brian si Carrie incep sa devina tot mai ingrijorati, pentru ca se tem ca Early ar putea fi chiar el un criminal in serie.
(fotograf profesionist, un road movie, suspans, psiho-killer, sclipirea de nebun, personaje la limita nebuniei, criminal in serie, crima)

Playerul mail.ru – Important: pentru a vedea filmul la calitate maxima, puneti mouse deasupra playerului si apasati butonul rozeta din dreapta . Veti vedea trei butoane asezate vertical: Kaчecтво, Выcoкoe, Hизкoe .  Ele semnifica in limba romana: Calitate, Mare, Scăzut . Apasati pe Выcoкoe, butonul din mijloc .
Butonul patrat din extremitatea dreapta are functia de a pune filmul pe tot ecranul (full screen) Desktop/Laptop . Pentru a iesi din modul Full-Screen apasti din tastatura tasta ESC. Dupa ce ati pornit filmul , el poate fi oprit/pornit din tastatura cu tasta Pauza/Space .