Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 23rd, 2019

Film – Kansas City (1996) subtitrat

poster Kansas City (1996)Kansas City, crimă, film american, regia Robert Altman.
În rolurile principale: Jennifer Jason Leigh, Miranda Richardson, Harry Belafonte.
În 1934, atunci când restul țării se confrunta cu “Marea criză”, Kansas era nucleul jocurilor de noroc, al prostituției și al cluburilor de jazz pline. De fapt, cluburile de noapte erau afacerile înfloritoare ale șefilor crimei organizate..

Caseta film Kansas City
Titlul original: Kansas City
Regia: Robert Altman
Scenariul: Frank Barhydt, Robert Altman
Distributia: Jennifer Jason Leigh (Blondie O’Hara), Miranda Richardson (Carolyn Stilton), Harry Belafonte (Seldom Seen), Michael Murphy (Henry Stilton), Steve Buscemi (Johnny Flynn), Dermot Mulroney (Johnny O’Hara), Brooke Smith (Babe Flynn), Jane Adams (Nettie Bolt), Martin Martin (‘Blue’ Green)
Durata: 116 minute
An: 1996
Gen: Crima/Drama/Muzica/Thriller

Filmul – Kansas City
..În ajunul alegerilor locale, operatoarea Blondie O’Hara o răpește pe Carolyn Stilton, o femeie înstărită care era dependentă de droguri și soția unuia dintre consilierii președintelui Roosevelt. Blondie are de gând să o dea pe Carolyn în schimbul soțului ei, Johnnie, un gangster care fusese luat ostatic de către Seldom Seen, un mafiot cu nume sonor care deținea un club. Doamna Stilton și Blondie ajung să se împrietenească, iar in cele din urmă victima ajunge să fie impresionată de iubirea și devotamentul pe care îl are Blondie față de soțul ei, în contrast vizibil cu mariajul ei lipsit de orice urmă de iubire.

Kansas City (1996) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3