Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 17th, 2018

Film – Keanu (2016) Jordan Peele, Keegan-Michael Key

Keanu

poster Keanu (2016)Keanu, acțiune comedie, film american, regia Peter Atencio.
În rolurile principale: Jordan Peele, Keegan-Michael Key, Tiffany Haddish.
Smoke și Oil Dresden (Jordan Peele și Keegan-Michael Key) sunt doi asasini care se duc într-o clădire unde se procesează drogurile aparținând unui cartel mexican și îi omoară pe toți cei de acolo, inclusiv pe șeful King Diaz. Cei doi iau pisica lui Diaz, însa aceasta scapă din mâinile lor atunci când ei sunt distrași pentru puțin timp de poliție. Între timp, Rell (Peele), care tocmai a fost părăsit de iubită, se trezește cu pisicul la ușa lui și imediat se atașează de el, numindu-l Keanu..

Caseta film Keanu
Titlul original: Keanu
Regia: Peter Atencio
Scenariul: Jordan Peele, Alex Rubens
Distributia: Keegan-Michael Key (Clarence and Smoke Dresden), Jordan Peele (Rell and Oil Dresden), Tiffany Haddish (Trina “Hi-C” Parker), Method Man (Cheddar), Jason Mitchell (Bud), Luis Guzmán (Bacon Diaz), Nia Long (Hannah), Will Forte (Hulka), Darrell Britt-Gibson (Trunk), Jamar Malachi Neighbors (Stitches)..
Durata: 99 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Comedie/Drama

Filmul – Keanu
..Vărul său, Clarence (Key) vine să-l consoleze în legătură cu destrămarea relației și vede la rândul său pisicul. Două săptămâni mai târziu, soția lui Clarence, Hannah (Nia Long), se duce împreună cu fica lor în oraș lăsându-l singur acasă. Rell, care acum e mai fericit de când are grijă de Keanu, se duce la Clarence să-l ia la un film. Când se întorc acasă, ei descoperă că totul a fost întors cu susul în jos și că pisicul a dispărut.

Keanu (2016) subtitrat

About the Author