Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 3rd, 2020

Film – Kelly și Cal – Kelly & Cal (2014)

poster Kelly & Cal (2014)Kelly & Cal, comedie dramă, film american, regia Jen McGowan.
În rolurile principale: Juliette Lewis, Jonny Weston, Josh Hopkins.
Kelly a devenit de curând mămică. Nevoită să-și petreacă tot timpul acasă, alături de copil, devine din ce în ce mai frustrată de absența fizică a soțului, care muncește din zori până în noapte. În plus, în noul cartier în care s-au mutat, tinerele mămici nu-i dau nicio șansă de a se integra în grupul lor, astfel că e mai mereu singură..

Caseta film Kelly & Cal
Titlul original: Kelly & Cal
Regia: Jen McGowan
Scenariul: Amy Lowe Starbin
Distributia: Juliette Lewis (Kelly), Jonny Weston (Cal), Josh Hopkins (Josh), Cybill Shepherd (Bev), Lucy Owen (Julie), Ken Marks (Bill), Margaret Colin (Janice), Scarlett Giuliano (Jackson), Victoria Barabas (Mommy #1)..
Durata: 104 minute
An: 2014
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Kelly si Cal
..Într-o plimbare prin cartier, îl cunoaște pe Cal, un adolescent imobilizat într-un cărucior cu rotile. La început, constrânși de împrejurări de a petrece timpul unul în compania celuilalt, cei doi trec de la o simpatie fondată pe idei și preocupări comune, la o ciudată relație de dragoste. Însă Kelly trebuie să-și asume nu doar statutul de tânără mamă, ci și pe acela de om matur.

Kelly și Cal – Kelly & Cal (2014)

Server 1
Server 2