Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 13th, 2018

Film – Kill Switch (2017) Dan Stevens, Bérénice Marlohe

Kill Switch

poster Kill Switch (2017)Kill Switch aka Redivider, SF, coproducție SUA / Olanda, regia Tim Smit.
În rolurile principale: Dan Stevens, Bérénice Marlohe, Tygo Gernandt.
Filmul urmărește povestea unui pilot care se luptă să-și salveze familia și planeta, după ce un experiment destinat găsirii unei surse de energie nelimitată eșuează. Amplasată într-o versiune viitoare a lumii, povestea urmărește un experiment de identificare a energiei infinite, care exploatează universuri paralele, însă al cărui deznodământ nu este unul deloc fericit. Curând, un dezastru teribil, rezultat al eșecului experimentului realizat de guvern, lovește Pământul și este pe cale să distrugă existența vieții pe planetă..

Caseta film Kill Switch
Titlul original: Kill Switch
Regia: Tim Smit
Scenariul: Charlie Kindiger, Omid Nooshin
Distributia: Dan Stevens (Will Porter), Bérénice Marlohe (Abby), Tygo Gernandt (Michael), Charity Wakefield (Mia), Bas Keijzer, Mike Libanon, Mike Reus (Dr. Klintsen)
Durata: 92 minute
An: 2017
Gen: Actiune/SF/Thriller

Filmul – Kill Switch
..Urmărit de drone și de soldați, pilotul și fizicianul Will Porter (Dan Stevens) trebuie să se deplaseze printr-o lume care este pe cale să se dezintegreze, pentru a duce cutia „Redivider” într-un turn, lucru care va salva omenirea, inclusiv familia sa, din lumea reală. O cursă contracronometru plină de pericole și suspans.

Kill Switch (2017) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.