Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 1st, 2020

Film – Kim (1950) Errol Flynn, Dean Stockwell / subtitrat

poster Kim (1950)Kim, aventură, film american, regia Victor Saville.
În rolurile principale: Errol Flynn, Dean Stockwell, Paul Lukas.

Kim (Dean Stockwell), un băiat care trăiește pe cont propriu pe străzile din India, este de fapt fiul unui ofițer britanic. El se întâlnește cu un lama (Paul Lukas), un om sfânt din Tibet care este în căutarea Râului Săgeții și se dedică misiunii acestuia. După ce administratorii britanici descoperă cine este Kim cu adevărat, acesta este plasat într-o școală britanică..

Caseta film Kim
Titlul original: Kim
Regia: Victor Saville
Scenariul: Helen Deutsch, Leon Gordon, Richard Schayer
Distributia: Errol Flynn (Mahbub Ali, the Red Beard), Dean Stockwell (Kim), Paul Lukas (Lama), Robert Douglas (Colonel Creighton), Thomas Gomez (Emissary), Cecil Kellaway (Hurree Chunder), Arnold Moss (Lurgan Sahib), Reginald Owen (Father Victor), Laurette Luez (Laluli), Richard Hale (Hassan Bey), Roman Toporow (The Russian), Ivan Triesault (The other Russian)
Durata: 113 minute
An: 1950
Gen: Aventura/Drama

Filmul – Kim
..Cu toate acestea, felul său de a fi nu se potrivește cu cerințele care se așteaptă din partea fiului unui soldat britanic și se revoltă. Familiaritatea sa cu viața indienilor și capacitatea sa de a trece drept un copil indian îl ajută să lucreze ca spion pentru britanici în încercarea acestora de a contracara revoluția și invazia Indiei.

Kim (1950)