Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 5th, 2018

Film – King Kong – King Kong (2005) Naomi Watts, Jack Black

King Kong

poster King Kong (2005)King Kong, aventura, film aparut in 2005, regia Peter Jackson. Filmul King Kong (2005) este un remake dupa King Kong (1933).
In rolurile principale: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody.

Caseta film King Kong
Titlul original: King Kong
Regia: Peter Jackson
Scenariul: Fran Walsh, Philippa Boyens
Distributia: Naomi Watts (Ann Darrow), Adrien Brody (Jack Driscoll), Jack Black (Carl Denham), Andy Serkis (Kong), Thomas Kretschmann (Capitanul Englehorn), Colin Hanks (Preston), Jamie Bell (Jimmy), Evan Parke (Hayes), Kyle Chandler (Bruce Baxter)..
Durata: 187 minute
An: 2005
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Romantic

Premiile filmului King Kong (2005)
Premii Oscar 2006: Cel mai bun montaj sonor; Cele mai bune efecte vizuale; Cel mai bun mixaj de sunet.

Filmul – King Kong
King Kong este o uriasa maimuta descoperita pe insula Skull, neexplorata de nimeni. Carl Denham este un producator de film care a aflat despre aceasta insula si impreuna cu echipa lui de filmari se imbarca pe un vapor si pleaca in cautarea acesteia. Alaturi de ei se afla si Ann Darrow pe care situatia ei actuala o determina sa se alature echipajului. Ajunsi pe Skull Island, echipa nu intalneste doar maimuta care se indragosteste de Ann, ci si o multime de alte specii din epoci preistorice.
(actrita de vodevil, capitanul vasului Venture, Harta Skull Island, gorila, Venatosaurus saevidicus, Brontosaurus baxteri, Vastatosaurus rex, Terapusmordax)

King Kong – King Kong (2005) subtitrat