Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 24th, 2019

Film – Kodachrome (2017) Ed Harris / subtitrat

Share This
Tags

poster Kodachrome (2017)Kodachrome, dramă, film american, regia Mark Raso.
În rolurile principale: Ed Harris, Jason Sudeikis, Elizabeth Olsen.
Matt Ryder este un producător muzical ce se află în pericol de a-și pierde jobul din cauza eșecurilor constante de a semna cu artiști faimoși. Într-o zi, o întâlnește în biroul său pe Zooey Kern, îngrijitoarea tatălui său, Benjamin. Ea îl informează că Ben este pe moarte din cauza cancerului și are o ultimă dorință: să meargă în orașul Parsons din Kansas pentru a developa niște fotografii Kodachrome la Dwayne’s Photo, ultimul magazin foto care mai developează acest tip de peliculă. Din cauza digitalizării, magazinul va sista definitiv aceste developări în câteva săptămâni..

Caseta film Kodachrome
Titlul original: Kodachrome
Regia: Mark Raso
Scenariul: Jonathan Tropper
Distributia: Ed Harris (Benjamin Asher Ryder, Matt’s father and Zoe’s employer), Jason Sudeikis (Matt Ryder, Ben’s estranged son), Elizabeth Olsen (Zoe Kern, Ben’s nurse and assistant), Bruce Greenwood (Uncle Dean, Ben’s younger brother), Wendy Crewson (Aunt Sarah, Dean’s wife), Dennis Haysbert (Larry, Ben’s manager), Gethin Anthony (Jasper, the lead singer of the Spare Sevens), Bill Lake (Dwayne, film developer)..
Durata: 100 minute
An: 2017
Gen: Drama

Filmul – Kodachrome
..Matt este certat cu Ben de multă vreme și refuză să călătorească cu el în Kansas. Din cauza pasiunii pentru fotografie, Ben a fost mai mereu plecat și și-a înșelat soția în repetate rânduri, iar el este învinovățit de Matt pentru copilăria sa tulbure. Larry, managerul lui Ben, se oferă să stabilească o întâlnire între Matt și Spare Sevens, o formație rock renumită cu care el încearcă să semneze un contract și care i-ar putea salva locul de muncă. În schimb, Larry dorește ca Matt să meargă împreună cu Ben și Zooey în Kansas. Acesta acceptă.

Kodachrome (2017) subtitrat

Server 1
Server 2