Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 19th, 2021

Film – Kojak: Corupătorul – “Kojak” The Corrupter (TV Episode 1973) Telly Savalas

poster Kojak - The Corrupter“Kojak” The Corrupter, mister, film serial american, sezon 1, episod 7, regia Paul Stanley.
În rolurile principale: Telly Savalas, Lola Albright, Robert Webber.

Caseta film The Corrupter
Titlul original: The Corrupter
Regia: Paul Stanley
Scenariul: Abby Mann, James M. Miller, Selwyn Raab
Distributia: Telly Savalas (Lt. Theo Kojak), Lola Albright (Celia Lamb), Robert Webber (David Lawrence), Dan Frazer (Capt. Frank McNeil), Kevin Dobson (Det. Bobby Crocker), Alfred Ryder (Emile), Nicholas Cortland (Nicky Cole), Scatman Crothers (Gaylord Fuller), Melvin F. Allen (McGregor)..
Durata: 50 minute
An: 1973
Gen: Actiune/Crima/Kojak/Mister/Thriller

Filmul – Corupătorul
Manhattan-ul s-a umplut de pietre prețioase furate tăiate după ce un bijutier este ucis, caz pe care Kojak îl leagă de partenerul tăcut al cinstitului fierar de pietre prețioase, Lawrence, un broker dubios. Partenerul a fost „Cea mai drăguță fată din New York”, apoi a decăzut în vremuri grele, dar a fost luată în afacerea cu pietre prețioase de cinstitul Max Krouse. Acum Celia Lamb s-a întors și o duce bine cu Lawrence. Kojak percepe vinovăția pe care Celia o are față de salvatorul ei Max și speră să o folosească pentru a-l doborî pe Lawrence și magazinele de bijuterii.

“Kojak” The Corrupter (TV Episode 1973)