Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 30th, 2018

Film – Kolovrat – Legenda lui Kolovrat – Furious (2017)

Kolovrat – Legenda lui Kolovrat

poster Furious (2017)Легенда о Коловрате, istoric, film rusesc, regia Ivan Shurkhovetskiy.
În rolurile principale: Ilya Malakov, Polina Chernyshova, Aleksei Serebryakov.

Caseta film Legenda o Kolovrate
Titlul original: Легенда о Коловрате
Titlul alternativ: Furious / Legend of Kolovrat
Regia: Ivan Shurkhovetskiy
Scenariul: Dmitriy Paltsev, Sergey Yudakov, Dmitriy Raevskiy, Evgeniy Raevskiy
Distributia: Ilya Malakov (Evpaty Kolovrat), David Melkonyan (Evpaty Kolovrat in childhood), Polina Chernyshova (Nastya), Diana Pentovich (Nastya in childhood), Aleksei Serebryakov (Prince Yuri of Ryazan), Aleksandr Ilyin Jr. (Karkun), Yulia Khlynina (Lada), Timofey Tribuntsev (Zakhar), Igor Savochkin (Ratmir, Nastya’s father), Aleksandr Choi (Batu Khan), Sergey Koltakov (Dobromir), Andrey Burkovskiy (Rostislav), Viktor Proskurin (svyasschennik – priest)
Durata: 117 minute
An: 2017
Gen: Actiune/Istoric

Filmul – Kolovrat – Legenda lui Kolovrat
Secolul al XIII-lea. Rusia este fragmentată și este pe punctul de a cădea în genunchi înaintea hanului Hordei de Aur Batu. Secerând orașe și inundând pământurile rusești cu sânge, invadatorii nu se confruntă cu rezistență serioasă și numai un războinic îi provoacă provocări. Tânărul cavaler Ryazan, Evpație Kolovrat, conduce un detașament de suflete curajoase pentru a răzbuna dragostea și patria sa. Curajul lui va uimi chiar și Batu, iar numele lui va rămâne pentru totdeauna în memoria poporului. Un războinic care a devenit o legendă. O faptă care a fost păstrată de secole.

Kolovrat – Legenda lui Kolovrat – Furious (2017) subtitrat