Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 11th, 2019

Film – La amiază – High Noon (TV Movie 2009)

Share This
Tags

poster High Noon (2009)High Noon aka Nora Roberts’ High Noon, thriller, film SUA / Canada, regia Peter Markle.
În rolurile principale: Emilie de Ravin, Ivan Sergei, Brian Markinson.
Filmul High Noon ce are la baza romanul Norei Roberts, prezinta povestea locotenentului Phoebe McNamara (Emilie de Ravin). Ea incearca sa rezolve, fara violenta, probleme precum amenintari cu sinuciderea sau luari de ostatici, riscandu-si astfel viata in fiecare zi. Cea mai recenta misiune i-l scoate in cale pe Duncan Swift (Ivan Sergei), un barbat atragator care, impresionat de siguranta de sine si sensibilitatea ei, se hotaraste sa o cucereasca..

Caseta film High Noon
Titlul original: High Noon
Regia: Peter Markle
Scenariul: Terri Kopp
Distributia: Emilie de Ravin (Lt. Phoebe McNamara), Ivan Sergei (Duncan Swift), Brian Markinson (Cpt. David McVee), Ty Olsson (Dennis Walken), Cybill Shepherd (Essie McNamara), Olivia Cheng (Det. Liz Alberta), Patrick Sabongui (Arnie Meeks), Savanna Carlson (Carly McNamara)
Durata: 90 minute
An: 2009
Gen: Thriller

Filmul – La amiază
..Insa Phoebe nu are timp de o legatura amoroasa, iar aceasta perspectiva o sperie oricum. Totusi, cand este atacata de un necunoscut si incepe sa primeasca si mesaje amenintatoare, situatia devine critica. Avand sprijinul lui Duncan la tot pasul, ea trebuie sa gaseasca pe barbatul care a ingrozit-o, inainte ca acesta sa o transforme in prizoniera fricii.

La amiază – High Noon (TV Movie 2009)