Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 17th, 2021

Film – La bine și la rău – Not Easily Broken (2009)

poster Not Easily Broken (2009)Not Easily Broken, dramă romantică, film american, regia Bill Duke.
În rolurile principale: Morris Chestnut, Taraji P. Henson, Kevin Hart.

Caseta film Not Easily Broken
Titlul original: Not Easily Broken
Regia: Bill Duke
Scenariul: Brian Bird
Distributia: Morris Chestnut (Dave Johnson), Taraji P. Henson (Clarice Clark-Johnson), Maeve Quinlan (Julie Sawyer), Kevin Hart (Tree), Wood Harris (Darnell Gooden), Eddie Cibrian (Brock Houseman), Jenifer Lewis (Mary “Mama” Clark), Niecy Nash (Michelle), Cannon Jay (Bryson Sawyer), Albert Hall (Bishop Wilkes), Henry Brown Jr. (Mr. Reid), T. D. Jakes (Allen)..
Durata: 99 minute
An: 2009
Gen: Drama/Romantic

Filmul – La bine si la rau
Dupa ani de neintelegere asupra a ceea ce este adevărata fericire, succesul și dragostea, Dave și Clarice Johnson au ajuns – în cele din urmă – la un punct critic în căsătoria lor. Când Clarice este rănit într-un accident de mașină, adevărul că nu numai leziuniile ei fizice au nevoie de atenție imediată iese la iveală. Clarice începe să vadă un terapeut, si Dave dezvoltă o prietenie cu Julie și Bryson, fiul ei adolescent. Acceptarea și confortul găsit alaturi de ei starneste dorul lui pentru o familie si un partener pasional. Cu cat se indepartează mai mult de sotia lui, ei trebuie sa se confrunte cu adevarul – daca juramintele lor sunt sau nu usor de rupt.

Not Easily Broken (2009)