Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 12th, 2018

Film – La viteză maximă – Driven (2001) Sylvester Stallone, Burt Reynolds

La viteză maximă

poster Driven (2001)Driven, acțiune dramă, film american, regia Renny Harlin.
În rolurile principale: Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue.
Pentru a face din Bly un pilot de curse adevărat, de vîrf, Joe Tanto trebuie să se întoarcă în propriul trecut, să se confrunte cu emotiile si durerile de odinioară. Toate astea i se întîmplă lui Joe într-o lume dominată de bărbati, dar în prezenta unei ziariste agasante, dar drăgute, (STACY EDWARDS), si a fostei neveste, Cathy (GINA GERSHON), care, de atunci, l-a părăsit pentru a se mărita cu rivalul său Memo Moreno (CRISTIAN DE LA FUENTE)

Caseta film Driven
Titlul original: Driven
Regia: Renny Harlin
Scenariul: Sylvester Stallone
Distributia: Sylvester Stallone (Joe Tanto), Burt Reynolds (Carl Henry), Kip Pardue (Jimmy Bly), Til Schweiger (Beau Brandenburg), Gina Gershon (Cathy Heguy Moreno), Estella Warren (Sophia Simone), Cristián de la Fuente (Memo Moreno), Stacy Edwards (Lucretia Clan), Robert Sean Leonard (Demille Bly)
Durata: 117 minute
An: 2001
Gen: Actiune/Drama

Filmul – La viteză maximă
Talentatul, dar încă începătorul Jimmy Bly (KIP PARDUE) aproape că este pe puctul de a claca din cauza presiunilor făcute de ambitiosul său frate (ROBERT SEAN LEONARD). De parcă belele n-ar fi destule, Jimmy este îndrăgostit de Sophia (ESTELLA WARREN), nimeni alta decît iubita rivalului său, pilotul vedetă Beau Brandenburg (TIL SCHWEIGER). Pentru că Bly are si asa prea multe pe cap, cineva trebuie să îl ajute.

La viteză maximă – Driven (2001) subtitrat

Server 1