Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 7th, 2022

Film – Labirintul minciunilor – Im Labyrinth des Schweigens (2014)

Labirintul minciunilor

poster Im Labyrinth des Schweigens (2014)Im Labyrinth des Schweigens (Labyrinth of Lies), dramă, film Germania, regia Giulio Ricciarelli.
In rolurile principale: Alexander Fehling, André Szymanski, Friederike Becht.

O poveste care dezvăluie conspirația instituțiilor proeminente germane și a ramurilor guvernamentale pentru a acoperi crimele naziștilor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Caseta film Im Labyrinth des Schweigens (2014)
Titlul original: Im Labyrinth des Schweigens
Regia: Giulio Ricciarelli
Scenariul: Giulio Ricciarelli, Elisabeth Bartel
Distributia: Alexander Fehling (Johann Radmann), André Szymanski (Thomas Gnielka), Friederike Becht (Marlene Wondrak), Johannes Krisch (Simon Kirsch), Johann von Bülow (Staatsanwalt Haller), Robert Hunger-Bühler (Oberstaatsanwalt Friedberg), Hansi Jochmann (Schmittchen), Lukas Miko (Hermann Langbein), Gert Voss (Generalstaatsanwalt Fritz Bauer)..
Durata: 122 minute
An: 2014
Gen: Drama/Istoric

Filmul – Labirintul minciunilor
În 1958, Johann Radmann este un procuror tânăr și idealist care se interesează de cazul lui Charles Schulz, un fost comandant al lagărului de exterminare de la Auschwitz, care predă acum la o școală din Frankfurt pe Main. Radmann este hotărât să-l aducă pe Schulz în fața justiției, dar își găsește eforturile frustrate din cauza numeroșilor foști naziști care servesc în guvern și se îngrijesc unul de altul.

Șeful lui Radmann, procurorul general Fritz Bauer, îl pune responsabil cu investigarea foștilor muncitori din lagărul de la Auschwitz. Forțele de ocupație americane îi oferă acces la dosarele lor, iar el descoperă că erau 8.000 de muncitori. El merge după Josef Mengele, care locuiește în Argentina, dar zboară înapoi în Germania de Vest pentru a-și vizita familia. După ce autoritățile blochează încercarea lui Radmann de a emite un mandat de arestare, șeful lui îl avertizează și îi ordonă să se concentreze asupra suspecților de profil inferior.

Click aici pentru toate filmele Drama la magazinweb.net

Im Labyrinth des Schweigens (2014)