Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 19th, 2018

Film – Lacrimi de fată – Cry-Baby (1990) Johnny Depp, Amy Locane

Lacrimi de fată

poster Cry-Baby (1990)Cry-Baby, comedie romantică, film american, regia John Waters.
În rolurile principale: Johnny Depp, Amy Locane, Susan Tyrrell, Iggy Pop.
Actiunea se petrece in 1954, in Baltimore. Pentru adolescentii contemporani epocii lui Elvis Presley, muzica si sexul sunt prioritatea numarul unu. Cum este si cazul lui Cry-Baby, lider al unei bande de rebeli mandri ca sunt delincventi. De el se indragosteste o fata de familie buna, Allison, plictisita de dragostea lui Baldwin, un tanar cumsecade..

Caseta film Cry-Baby
Titlul original: Cry-Baby
Regia: John Waters
Scenariul: John Waters
Distributia: Johnny Depp (Wade “Cry-Baby” Walker), James Intveld (Cry-Baby’s singing voice), Amy Locane (Allison Vernon-Williams), Rachel Sweet (Allison’s singing voice), Polly Bergen (Mrs. Vernon-Williams), Ricki Lake (Pepper Walker), Traci Lords (Wanda Woodward), Kim McGuire (Mona “Hatchet-Face” Malnorowski), Darren E. Burrows (Milton Hackett), Susan Tyrrell (Ramona Rickettes), Iggy Pop (Belvedere Rickettes), Kim Webb (Lenora Frigid), Stephen Mailer (Baldwin)..
Durata: 83 minute
An: 1990
Gen: Comedie/Muzical

Filmul – Lacrimi de fată
..Este anul 1954, iar Eisenhower este presedintele. Rock n’ Roll-ul este rege. Iar “Cry-Baby” Walker este cel mai rau dintre raii din liceul lui. Cry baby este baiatul rau, irezistibil, a carui uluitoare capacitate de a varsa o unica lacrima le scoate din minti pe toate fetele si in special pe Allison Vernon-Williams, o tipa cuminte, frumoasa si bogata, care se simte incontrolabil atrasa de acest delincvent juvenil de vis, ca si de lumea lui interzisa, plina de muzica rock, masini rapide si femei si mai rapide.

Lacrimi de fată – Cry-Baby (1990) subtitrat

About the Author