Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 18th, 2018

Film – Laguna albastră – The Blue Lagoon (1980) Brooke Shields, Christopher Atkins

Laguna albastră

poster The Blue Lagoon (1980)The Blue Lagoon, aventură romantică, film american, regia Randal Kleiser; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Brooke Shields, Christopher Atkins, Leo McKern.
Frumusețea luxuriantă și splendoarea unui tărâm de vis din Sudul Pacificului sunt surprinse în romanul lui Henry De Vere Stacpoole, din 1903. Doi copii și un bucătar de pe un vas supraviețuiesc în urma unui naufragiu și reușesc să ajungă în siguranță pe o insulă tropicală. Totuși, curând, bucătarul moare, și tinerii nostri eroi rămân acum singuri..

Caseta film The Blue Lagoon
Titlul original: The Blue Lagoon
Regia: Randal Kleiser
Scenariul: Douglas Day Stewart
Distributia: Brooke Shields (Emmeline Lestrange), Elva Josephson (Young Emmeline), Christopher Atkins (Richard Lestrange), Glenn Kohan (Young Richard), Bradley Pryce (Little Paddy), Chad Timmermans (Infant Paddy), Leo McKern (Paddy Button), William Daniels (Arthur Lestrange), Alan Hopgood (Captain), Gus Mercurio (Officer)
Durata: 104 minute
An: 1980
Gen: Aventura/Drama/Romantic

Filmul – Laguna albastră
..Anii trec, iar Emmeline și Richard devin parcă o parte naturală din paradisul ce-i înconjoară. Ei descoperă singuri schimbarile care au loc atât pe plan fizic, cât și emoțional o dată cu vârsta adolescenței. Ei se joacă, se ceartă și descoperă o dragoste sinceră, nevinovată care, în cele din urmă, va avea ca rezultat un copil. Civilizația e undeva foarte departe de ei și Emmelin și Richard nu știu dacă vor mai avea ocazia să dea ochii cu alți oameni.

Laguna albastră – The Blue Lagoon (1980) subtitrat