Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 18th, 2019

Film – Larry Crowne (2011) Tom Hanks, Julia Roberts, Sarah Mahoney

poster Larry Crowne (2011)Larry Crowne, comedie romantică, film american, regia Tom Hanks.
În rolurile principale: Tom Hanks, Julia Roberts, Sarah Mahoney.
Înainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase încă de când părăsise Marina. Dar acum, cu demisia în brațe, cu ipoteca neplătită și neștiind cu ce să-și ocupe timpul liber apărut pe neașteptate, Larry nu are altă variantă decât să asculte sfatul bunilor săi prieteni și vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) și B’Ella (Taraji P. Henson) și să se întoarcă la școală, la colegiul de stat, ca s-o ia de la început..

Caseta film Larry Crowne
Titlul original: Larry Crowne
Regia: Tom Hanks
Scenariul: Tom Hanks, Nia Vardalos
Distributia: Tom Hanks (Larry Crowne), Julia Roberts (Mercedes “Mercy” Tainot), Gugu Mbatha-Raw (Talia), Wilmer Valderrama (Dell Gordo), Pam Grier (Frances), Cedric the Entertainer (Lamar), Taraji P. Henson (B’Ella), Bryan Cranston (Dean Tainot), Rami Malek (Steve Dibiasi), Maria Canals-Barrera (Lala Pinedo), Rita Wilson (Wilma Q. Gammelgaard), George Takei (Dr. Ed Matsutani), Sy Richardson (Avery)..
Durata: 99 minute
An: 2011
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Larry Crowne
..Aici, Larry intră într-un grup pitoresc de studenți – din care fac parte și fermecătoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) și prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenți care vin la cursuri cu scuterele și pe care îi unește speranța într-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevărată pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care și-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, așa cum și-a pierdut-o și pe cea pentru soțul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanentă sursă de inspirație.

Larry Crowne (2011) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4