Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 16th, 2020

Film – Ledokol Spărgătorul de gheață – The Icebreaker (2016)

poster The Icebreaker (2016)Ledokol (The Icebreaker), acțiune aventură, film Rusia, regia Nikolay Khomeriki.
În rolurile principale: Pyotr Fyodorov, Sergey Puskepalis, Aleksandr Pal.

Caseta film The Icebreaker
Titlul original: Ледокол
Regia: Nikolay Khomeriki
Scenariul: Aleksey Onishchenko
Distributia: Pyotr Fyodorov (Petrov), Sergey Puskepalis (Sevchenko), Aleksandr Pal (Kukushkin), Vitaliy Khaev (Bannik), Aleksey Barabash (Eremeev), Olga Filimonova (Lyuda), Anna Mikhalkova (Galina), Aleksandr Yatsenko (Tsimbalistyi), Dmitriy Podnozov (Dolgov), Boris Kamorzin (Belyaev), Beso Gataev (Cook), Sergey Gorbunov, Igor Khripunov (Tikhonov), Anatoliy Khropov (Chernogortsev), Dmitriy Mulyar (Safonov)
Durata: 124 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Aventura/Drama

Filmul – Ledokol Spargatorul de gheata
Spărgătorul de gheață „Mihail Gromov” se îndreaptă spre un aisberg imens. Evitând coliziunea, nava rămâne prinsă într-o capcană de gheață și este forțată să se deplaseze în apropierea coastei Antarcticii. În jurul acesteia este doar o tăcere profundă și un ger aspru. Combustibilul este pe sfârșite – nervii sunt întinși la maxim – chiar de ți-ai dori să pleci, nu ai avea unde să mergi oricum. Echipajul spărgătorului nu își permite nici o marjă de eroare. O decizie greșită și gheața masivă va lovi și scufunda nava. Povestea filmului se bazează, în parte, pe evenimentele reale care au avut loc în 1985 cu spărgătorul de gheață „Michail Somov”, care a fost prins de gheața din Antarctica și a ramas 133 de zile acolo. Filmul a avut premiera în Rusia la data de 20 octombrie 2016.

Ledokol Spărgătorul de gheață – The Icebreaker (2016)