Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 9th, 2019

Film – Legământ de Amazon – Fire on the Amazon (1993) Sandra Bullock

poster Fire on the Amazon (1993)Fire on the Amazon, aventură dramă, film SUA / Peru, regia Luis Llosa.
În rolurile principale: Craig Sheffer, Sandra Bullock.
In bazinul Amazonului bolivian, padurile sunt defrisate in favoarea fermelor de vite. Cand Santos, carismaticul conducator al uniunii producatorilor de cauciuc, se aliaza cu indienii sa protesteze impotriva defrisarii padurilor, este asasinat. O’Brian, un fotoreporter american, care nu se pricepe in a face investigatii, vrea sa faca un reportaj despre un politist despre care crede ca a ucis un Indian nevinovat..

Caseta film Fire on the Amazon
Titlul original: Fire on the Amazon
Regia: Luis Llosa
Scenariul: Luana Anders, Catherine Cyran, Beverly Gray
Distributia: Craig Sheffer (R.J.), Sandra Bullock (Alyssa Rothman), Juan Fernández (Ataninde), Judith Chapman (Sandra), Ramsay Ross (Pistoleiro), David Elkin (Lucavida), Jorge García Bustamante (Valdez), Baldomero Cáceres (Pedro), Carlos Victoria (Miguel), Reynaldo Arenas (Djamori)
Durata: 78 minute
An: 1993
Gen: Actiune/Aventura/Drama

Filmul – Legamant de Amazon
.. In disperarea lui de a descoperi adevarul, el o implica si pe Lysa Rothman, care lucra pentru Santos si de care se indragosteste. Deoarece intra in incurcaturi cu politia si cu adevaratul asasin, el nu doar are nevoie de ajutorul Lysei, dar si de capetenia indienilor.

Legământ de Amazon – Fire on the Amazon (1993)

Server 1
Server 2