Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 25th, 2020

Film – Legământul – The Pledge (2001) Jack Nicholson

Legământul

The Pledge (2001)The Pledge, film polițist, dramă și mister, film american, regia Sean Penn.
În rolurile principale: Jack Nicholson, Aaron Eckhart, Helen Mirren.
Într-o zi obisnuită, detectivul Jerry Black, care se pregăteste să iasă la pensie, mai face o ultimă vizită în biroul unde a lucrat atîtia ani. Colegii i-au pregătit o petrecere surpriză si un cadou. Plăcut surprins de generozitatea colegilor, Jerry acceptă cu recunostintă un bilet pentru o călătorie de vis în Mexic, unde va merge la pescuit. Dar, atunci cînd trupul neînsufletit al unei fetite de opt ani este găsit în zăpada din munti, „pensionarul” simte că nu poate sta deoparte, indiferent. Jerry se oferă să participe la expertiza de la locul crimei si, în plus, este gata să-si asume reponsabilitatea de a da teribila veste părintilor victimei..

Caseta film The Pledge
Titlul original: The Pledge
Regia: Sean Penn
Scenariul: Jerzy Kromolowski, Mary Olson-Kromolowski
Distributia: Jack Nicholson (Jerry Black), Patricia Clarkson (Margaret Larsen), Benicio del Toro (Toby Jay Wadenah), Aaron Eckhart (Stan Krolak), Helen Mirren (Doctor), Tom Noonan (Gary Jackson), Robin Wright Penn (Lori), Vanessa Redgrave (Annalise Hansen), Mickey Rourke (Jim Olstad), Sam Shepard (Eric Pollack), Harry Dean Stanton (Floyd Cage), Dale Dickey (Strom), Costas Mandylor (Monash Deputy), Michael O’Keefe (Duane Larsen), Lois Smith (Helen Jackson), Brittany Tiplady (Becky Fiske), Eileen Ryan (Jean)
Durata: 123 minute
An: 2001
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Legământul
..Mama îndurerată îl imploră pe Jerry, cerînd explicatii. Confruntati cu tragedia absolut devastatoare, părintii fetitei se tem chiar si pentru viata lor. Politia începe cercetările, iar Jerry face un jurămînt cu sine însusi de a găsi asasinul. Un politist tînăr găseste un suspect, care distrat, face o confesiune absolut dubioasă, iar cazul este închis. Dar nu si pentru Jerry. În ciuda scepticismului colegilor, Jerry simte că ucigasul se află în libertate. Si poate ucide din nou.

Legământul – The Pledge (2001) subtitrat