Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 8th, 2017

Film – Legea dorinței – La ley del deseo (1987)

Legea dorinței

poster La ley del deseo (1987)La ley del deseo, comedie thriller, film spaniol apărut în anul 1987, regia Pedro Almodóvar.
În rolurile principale: Eusebio Poncela, Carmen Maura, Antonio Banderas.

Caseta film La ley del deseo
Titlul original: La ley del deseo
Titlul alternativ: Law of Desire, La loi du désir, La legge del desiderio, Закон желания
Regia: Pedro Almodóvar
Scenariul: Pedro Almodóvar
Distributia: Eusebio Poncela (Pablo Quintero), Carmen Maura (Tina Quintero), Antonio Banderas (Antonio Benítez), Miguel Molina (Juan Bermúdez), Fernando Guillén (Inspector de policía), Manuela Velasco (Ada, niña), Nacho Martínez (Doctor Martín), Bibiana Fernández (Ada – madre), Helga Liné (Madre de Antonio), Germán Cobos (El Cura)..
Durata: 102 minute
An: 1987
Gen: Comedie/Drama/Thriller

Filmul – Legea dorinței
Pablo Quintero este un regizor homosexual de teatru si film din Madrid, care este implicat intr-o relatie de lunga durata cu tanarul Juan Bermudez, pe care il adora, dar care nu ii raspunde cu egala afectiune. In timp ce Juan se afla in satul lui natal din sudul Spaniei, Pablo are o aventura de o noapte cu Antonio Benitez, fiul unui politician bogat, care este dependent de filmele erotice ale regizorului si dezvolta o pasiune obsesiva fata de acesta. Dupa ce gelosul si posesivul Antonio gaseste o scrisoare de dragoste semnata de Juan, dar scrisa in realitate de Pablo, intelege cat de indragostit este regizorul de partenerul lui de viata si decide sa se razbune eliminandu-si rivalul. (Cinemarx)

Legea dorinței – La ley del deseo (1987) subtitrat