Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 17th, 2018

Film – Legea puterii – Felon (2008) Val Kilmer, Stephen Dorff, Marisol Nichols

Share This

Legea puterii

poster Felon (2008)Felon, crimă dramă, film american, regia Ric Roman Waugh.
În rolurile principale: Val Kilmer, Stephen Dorff, Marisol Nichols.
Wade Porter (Stephen Dorff) e un soț iubitor, cu un viitor promițător, însă lucrurile iau o turnură diferită în viața lui în momentul în care îl ucide accidental pe un hoț care voia să îi fure din casă. Fiind condamnat pentru crimă, Wade este închis într-o instituție de maximă securitate pentru 3 ani. Aflat în închisoare, el descoperă că regulile din societate nu se mai aplică și în închisoare..

Caseta film Felon
Titlul original: Felon
Regia: Ric Roman Waugh
Scenariul: Ric Roman Waugh
Distributia: Stephen Dorff (Wade Porter), Marisol Nichols (Laura Porter), Vincent Miller (Michael Porter), Val Kilmer (John Smith), Harold Perrineau (Lt. Jackson), Greg Serano (Officer Diaz), Johnny Lewis (Snowman), Nate Parker (Officer Collins), Nick Chinlund (Sgt. Roberts), Anne Archer (Maggie), Sam Shepard (Gordon), Chris Browning (Danny Sampson), Jake Walker (Warden Harris)
Durata: 104 minute
An: 2008
Gen: Crima/Drama

Filmul – Legea puterii
..Avându-l ca partener de celulă pe un criminal notoriu și fiind supus unor tratamente inumane de către un gardian al închisorii, Wade realizează că singura sa șansă de supraviețuire este să devină cel mai puternic dintre deținuți. Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic, iar în închisoare doar cei puternici supraviețuiesc.

Legea puterii – Felon (2008) subtitrat