Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 19th, 2023

Film – Legenda interzisă Sex și bețișoare – The Forbidden Legend Sex & Chopsticks (2008)

Legenda interzisă Sex și bețișoare

poster The Forbidden Legend Sex & Chopsticks (2008)The Forbidden Legend Sex & Chopsticks aka Sex & Chopsticks, erotic, film Hong Kong / Japonia, regia Man-Kei Chin.
In rolurile principale: Oscar Lam wai-kin, Norman Chui, Hayakawa Serina.

Caseta film Forbidden Legend of Sex and Chopsticks (2008)
Titlul original: Jin ping mei (金瓶梅) (tradus literal: Golden Lotus)
Regia: Qian Wenqi
Scenariul: N/A
Distributia: Oscar Lam wai-kin (Ximen Qing), Norman Chui (Ximen Qing’s father), Hayakawa Serina (Pan Jinlian), Wakana Hikaru (Ming Yue), Yui Morikawa (Ximen Qing’s mother), Kaera Uehara (Zi Yan), Liang Minyi (Chun Mei), Frankie Chi-Hung Ng (Wu Da-lang)..
Durata: 93 minute
An: 2008
Gen: Comedie/Drama/Erotic

Filmul – Legenda interzisă Sex și bețișoare
Povestea începe cu copilăria bogatului și puternicului Simon Qing (Lam Wai-Kin), a fost educat în modurile sexuale de către tatăl său viril (Tsui Siu-Keung), dar este încă virgin. Asta până când o întâlnește pe prima sa iubire, Violetta, care se distrează cu el în toată moșia tatălui său. Dragostea lor nu durează, așa că Simon pornește într-o călătorie pentru a face ceva. Pe drum o întâlnește pe simpatica călugăriță Moon, care îi observă bărbăția într-o seară, împingând-o cu o pereche de betisoare. Simon o defloraeză și se căsătorește cu ea, după care se îndrăgostește de Lotusul de Aur cu picioare mici, care este căsătorită cu piticul și bietul Wu Da-Lang. Cei doi conspiră pentru a scăpa de el, stabilind o altă căsătorie pentru Simon..

The Forbidden Legend Sex & Chopsticks (2008)