Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 4th, 2018

Film – Legenda lui Hercule – The Legend of Hercules (2014) Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins

Legenda lui Hercule

poster The Legend of Hercules (2014)The Legend of Hercules, acțiune aventura, film american, regia Renny Harlin.
În rolurile principale: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan.
În Grecia antică, anii 1200 î.Hr., regina Alcmena cedează poftei carnale a lui Zeus în scopul de a naște un fiu care să răstoarne domnia tiranică a regelui Amfitrion și pentru a restaura pacea într-o țară aflată în mari dificultăți. Dar acest prinț, Hercule, nu știe nimic despre adevărata sa identitate sau care este destinul său..

Caseta film The Legend of Hercules
Titlul original: The Legend of Hercules
Regia: Renny Harlin
Scenariul: Sean Hood, Daniel Giat
Distributia: Kellan Lutz (Hercules), Gaia Weiss (Hebe), Scott Adkins (King Amphitryon), Roxanne McKee (Queen Alcmene), Liam Garrigan (Iphicles), Liam McIntyre (Sotiris), Rade Šerbedžija (Chiron), Johnathon Schaech (Tarak)..
Durata: 99 minute
An: 2014
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie

Filmul – Legenda lui Hercule
..El dorește doar un singur lucru: să fie împreună cu iubirea sa, Hebe, Prințesă de Creta, care a fost promisă fratelui său, Ificles. Când Hercule află care este adevărata sa menire în viață, el trebuie să aleagă între a fugi cu dragostea sa cea adevărată sau să-și îndeplinească destinul de a deveni adevăratul erou al timpurilor sale.

Legenda lui Hercule – The Legend of Hercules (2014) subtitrat