Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 11th, 2020

Film – Legenda vie – I Am Legend (2007) Will Smith

poster I Am Legend (2007)I Am Legend, actiune thriller, film american, regia Francis Lawrence.
În rolurile principale: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan.
În ciuda faptului că Robert Neville (Will Smith) este un savant strălucit, nu poate să stăvilească virusul teribil, creat de om, care era imposibil de oprit sau de vindecat. În mod inexplicabil imun la virus, Neville este acum ultimul supraviețuitor din ceea ce a mai rămas din orașul New York sau poate din întreaga lume. Timp de trei ani, Neville a trimis zilnic mesaje radio, încercând să găsească alți supraviețuitori care s-ar mai putea găsi în lume..

Caseta film I Am Legend
Titlul original: I Am Legend
Regia: Francis Lawrence
Scenariul: Mark Protosevich, Akiva Goldsman
Distributia: Will Smith (Robert Neville), Alice Braga (Anna), Charlie Tahan (Ethan), Salli Richardson-Whitfield (Zoe Neville), Willow Smith (Marley Neville), Darrell Foster (Mike – Military Escort), April Grace (TV Personality), Dash Mihok (Alpha Male)..
Durata: 101 minute
An: 2007
Gen: Aventura/Drama/SF

Filmul – Legenda vie
El însă nu este singur. Victimele molimei, mutanții – cei infectați de virus – îi pândesc din umbră fiecare mișcare… așteptând ca Neville să facă o greșală fatală. Fiind probabil singura șansa de supraviețuire a omenirii, Neville nu mai are decât o singură misiune: să găsească o cale de a inversa efectele virusului folosindu-și propriul sânge, care este imun. Din păcate el știe că este în inferioritate… și că nu mai are mult timp.

Legenda vie – I Am Legend (2007)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.