Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 4th, 2023

Film – Legiunile Cleopatrei – Le legioni di Cleopatra (1959)

Legiunile Cleopatrei

poster Le legioni di Cleopatra (1959)Le legioni di Cleopatra aka Legions of the Nile, aventură, istoric, film italian, regia Vittorio Cottafavi.
In rolurile principale: Linda Cristal, Ettore Manni, Georges Marchal.

Caseta film Le legioni di Cleopatra (1959)
Titlul original: Le legioni di Cleopatra
Regia: Vittorio Cottafavi
Scenariul: Ennio De Concini, Vittorio Cottafavi, Giorgio Cristallini, Arnaldo Marrosu
Distributia: Linda Cristal (Cleopatra aka Berenice), Ettore Manni (Curridio), Georges Marchal (Mark Antony), Conrado San Martín (Gotarze), María Mahor (Marianne), Alfredo Mayo (Gaius Octavius), Daniela Rocca (Teyré), Mino Doro (Domiziano), Andrea Aureli (Imotio), Juan Maján (Vezio), Tomás Blanco (Ovidio), Jany Clair (Andemio), Ángel Álvarez (Slave merchant)..
Durata: 91 minute
An: 1959
Gen: Aventura/Drama/Romantic/Razboi

Filmul – Legiunile Cleopatrei
Un călător din Grecia până în Alexandria caută o audiență la Cleopatra și un loc de muncă ca gladiator în timpul cuceririi romane a Egiptului.

În palatul reginei Cleopatra locuiește și Marcus Antonius, un roman renegat care este în robia amantei sale. Augustus vrea să-i ofere posibilitatea de a se împăca cu țara de origine. În acest scop, el îl instruiește pe Curridio să-l convingă pe Antonius să se întoarcă în patria sa. Când Curridio ajunge în Alexandria, se pozează în grec. De îndată ce se oprește la prima crâșmă pe care o întâlnește, face cunoștință cu Gotarze. Cei doi se împrietenesc..

Le legioni di Cleopatra (1959)