Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 22nd, 2018

Film – Like Father (2018) Kristen Bell, Danielle Davenport

Fiica tatălui

poster Like Father (2018)Like Father, comedie, film american, regia Lauren Miller Rogen.
În rolurile principale: Kristen Bell, Danielle Davenport, Kimiko Glenn.
Titlul alternativ: Tel père / Tale padre / De tal Padre / Hija de su padre / Как отец
Atunci când o tânără directoare dependentă de muncă este abandonată în fața altarului, ea ajunge să-și petreacă croaziera din luna de miere din Caraibe cu ultima persoană la care se aștepta vreodată: tatăl ei înstrăinat și la fel de muncitor. Când avea doar 5 ani, tatăl ei a părăsit-o pe ea și pe mama ei, deoarece credea că viața de familie este o piedică pentru cariera sa. După ce acesta își face apariția la nunta nereușită a fiicei sale, tânăra ia decizia spontană de a-l lua în luna de miere pe tatăl ei..

Caseta film Like Father
Titlul original: Like Father
Regia: Lauren Miller Rogen
Scenariul: Lauren Miller Rogen
Distributia: Kristen Bell (Rachel Hamilton, Harry’s daughter), Kelsey Grammer (Harry Hamilton, Rachel’s father), Seth Rogen (Jeff, Rachel’s love interest), Paul W. Downs (Jim), Zach Appelman (Steve), Leonard Ouzts (Dan), Blaire Brooks (Beth), Anthony Laciura (Leonard), Mary Looram (Shirley), Brett Gelman (Frank Lerue), Lauren Miller Rogen (Tired Woman), Jon Foster (Owen), Kimiko Glenn (Geena)
Durata: 98 minute
An: 2018
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Fiica tatălui
..Cei doi pornesc în călătorie ca niște străini, dar pe parcursul aventurii lor împreună, câteva cocktailuri și o mulțime de momente de introspecție, îi determină să-și regândească relația, să se reconecteze, întorcându-se cu o nouă înțelegere asupra vieții și familiei.

Like Father (2018) subtitrat

Server 1
Server 2