Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 29th, 2019

Film – L’île des jouissances sauvages – Honeymoon in Paradise (1987)

poster Honeymoon in Paradise (1987)L’île des jouissances sauvages aka Honeymoon in Paradise, Classic Porn, film francez pentru adulți, regia Michel Lemoine.
În rolurile principale: Christoph Clark, Michelle Leska, Jean-Pierre Armand.

Caseta film L’île des jouissances sauvages
Titlul original: L’île des jouissances sauvages
Regia: Michel Lemoine
Scenariul: N/A
Distributia: Christoph Clark (Le mari), Michelle Leska, Jean-Pierre Armand, Jacky Arnal (Le chef d’agence), Melissa Bonsardo, Bertrand Corne, Michelle Davy (Une oisive), Gérard Grégory (Le maître d’hôtel), Marilyn Jess..
Durata: 75 minute
An: 1987
Gen: Adult/Comedie/Erotic

Filmul – Honeymoon in Paradise
Michelle Leska și Christophe Clark sunt un cuplu în luna de miere care merg la o agenție de turism unde Marilyn Jess tocmai a fost angajată ca rezultat al unui interviu cu șeful Jacky Jack.
Ea încurcă rezervarea cu o vacanță în Canare și, la sosirea Michelle și Christophe, află că camera lor a fost rezervată dublu și trebuie să o împartă cu Andre Kay.
Filmul urmărește apoi cuplul și pe Andre Kay alternativ. Cuplul este mereu întrerupt atunci când încearcă să își consume căsătoria, în timp ce Andre, împreună cu Bertrande Corne, pleacă cu o pereche de fete sosite în vacanță (Michelle Davy și Jessy Gory).

Honeymoon in Paradise (1987)

Server 1
Server 2