Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 27th, 2019

Film – Locuința – The Homesman (2014) Tommy Lee Jones, Hilary Swank / subtitrat

Datoria de onoare

poster The Homesman (2014)The Homesman, dramă western, film american, regia Tommy Lee Jones.
În rolurile principale: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Grace Gummer.

Mary Bee Cuddy este o celibatara de 31 de ani din New York, o fosta profesoara care a mai călătorit în Midwest și cu alte ocazii. Ea este un membru activ al micilor comunități agricole din Loup, în teritoriul Nebraska, și are perspective financiare semnificative și o proprietate considerabilă de terenuri.
Mary pare puternică și independentă, dar are depresie și este izolată.
Ia cina impreuna cu vecinul ei, Bob Giffen, si ii canta, dar cand acesta ii face o propunere, ii spune ca este “modest si prea sef”; apoi el pleacă să-si găsească o soție spre est. După o iarnă aspră, trei femei din comunitate încep să arate semne de instabilitate mentală din cauza greutăților cu care s-au confruntat..

Caseta film The Homesman
Titlul original: The Homesman
Regia: Tommy Lee Jones
Scenariul: Tommy Lee Jones, Kieran Fitzgerald, Wesley Oliver
Distributia: Tommy Lee Jones (George Briggs), Hilary Swank (Mary Bee Cuddy), Grace Gummer (Arabella Sours), Miranda Otto (Theoline Belknapp), Sonja Richter (Gro Svendsen), Meryl Streep (Altha Carter), John Lithgow (Reverend Dowd), James Spader (Aloysius Duffy), Hailee Steinfeld (Tabitha Hutchinson), Caroline Lagerfelt (Netti Nordstog)..
Durata: 123 minute
An: 2014
Gen: Drama/Western

Filmul – Datoria de onoare / Locuinta
..”The Homesman” este povestea unei femei care este forțată să facă echipă cu un șarlatan ce pune stăpânire pe pământurile aflate în mod legal în proprietatea altora, cu scopul de a transporta trei femei cu probleme psihice din Nebraska în Iowa.
The Homesman are in centrul actiunii un barbat nu prea de incredere, care face echipa cu o fosta profesoara de scoala, pentru a transporta trei femei (percepute ca fiind nebune), cu o caruta trasa de boi, peste preerile Vestului salbatic. Este o poveste puternica despre nebunie si despre eroism in mijlocul preerilor la mijlocul secolului XIX, o poveste epopeica a calatoriei inapoi spre civilizatie, povestea unei calatorii spre un loc mai sigur si mai asezat, inapoi in orasele de pe coasta de Est, acolo unde pot primi o ingrijire adecvata.

The Homesman (2014) subtitrat

Server 1