Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 23rd, 2017

Film – Los desesperados aka A Bullet for Sandoval (1969)

Share This
Tags

Los desesperados

poster Los desesperados aka A Bullet for Sandoval (1969)Los desesperados, western, film italian apărut în anul 1969, regia Julio Buchs.
În rolurile principale: George Hilton, Ernest Borgnine, Alberto de Mendoza.

Caseta film Los desesperados
Titlul original: Los desesperados
Titlul alternativ: A Bullet for Sandoval
Regia: Julio Buchs
Scenariul: Julio Buchs
Distributia: George Hilton (Corporal John Warner), Ernest Borgnine (Don Pedro Sandoval), Alberto De Mendoza (Lucky Boy), Leo Anchóriz (Padre Converso), Annabella Incontrera (Rosa Sandoval), Antonio Pica (Sam Paul), Manuel Miranda (Francisco Sandoval), Gustavo Rojo (Guadalupano), Andrea Aureli (Morton), Manuel De Blas (José Sandoval), Ed Byrnes
Durata: 105 minute
An: 1969
Gen: Western

Filmul – Los desesperados
John Warner este un soldat al Statelor Confederate ale Americii. Când primește un mesaj că iubita sa este pe cale să nască, el dezertează. În drum spre ea este capturat și adus în fața unui tribunal.
Cu toate acestea, doi prieteni vechi se asigură că poate scăpa. John Warner ajunge în orașul în care se așteaptă să fie iubita lui. Doar că e prea târziu să se mai căsătorească cu ea pentru că a murit între timp.
El încearcă să aibă grijă de copilul său, ca tată, dar cetățenii orașului nu sunt de acord și astfel are loc o altă tragedie.

Los desesperados aka A Bullet for Sandoval (1969) subtitrat