Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 16th, 2018

Film – Loviți de dragoste – The Love Punch (2013) Pierce Brosnan, Emma Thompson

Share This
Tags

Loviți de dragoste

poster The Love Punch (2013)The Love Punch, comedie, film britanic, regia Joel Hopkins.
În rolurile principale: Pierce Brosnan, Emma Thompson, Timothy Spall.
Richard și Kate au divorțat cu ani în urmă, dar mai păstrează legătura pentru copii și pentru fondul de economii pentru pensie. Compania unde a lucrat si are fondul de investiții al lui Richard e fraudat…

Caseta film The Love Punch
Titlul original: The Love Punch
Regia: Joel Hopkins
Scenariul: Joel Hopkins
Distributia: Pierce Brosnan (Richard Jones), Emma Thompson (Kate Jones), Timothy Spall (Jerry), Tuppence Middleton (Sophie Jones), Celia Imrie (Penelope), Marisa Berenson (Catherine), Louise Bourgoin (Manon Fontane), Laurent Lafitte (Vincent Kruger), Patrice Cols (Garde), Jordan Jones (Lover), Tom Morton (Tim), Christopher Craig (Culco Employee), Jack Wilkinson (Matt Jones), Adam Byron (Tyler)
Durata: 95 minute
An: 2013
Gen: Comedie

Filmul – Loviți de dragoste
..Cei doi foști parteneri de viață află cine este în spatele acestei escrocherii și pun la cale un plan de recuperare a banilor. Kate și Richard redevin parteneri, dar nu de viață, ci de aventură. Doi dintre foștii vecini li se alătură în această misiune. Toți patru vor ajunge pe Coasta de Azur, și vor avea parte de o experientă de neuitat.

Loviți de dragoste – The Love Punch (2013) subtitrat