Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 9th, 2019

Film – Lovitura de pistol – Pistol Whipped (2008) Steven Seagal, Paul Calderon

Lovitura de pistol

poster Pistol Whipped (2008)Pistol Whipped aka Marker, acțiune, film american, regia Roel Reiné.
În rolurile principale: Steven Seagal, Paul Calderon, Renée Elise Goldsberry.
Steven Seagal este Matt, un fost politist de elita, care are o problema cu jocurile de noroc si un munte de datorii. Cand un tip misterios se ofera sa îi acopere toate datoriile daca în schimb îl asasineaza pe cel mai celebru gangster din oras, Matt ia o decizie care îi va schimba viata pentru totdeauna..

Caseta film Pistol Whipped
Titlul original: Pistol Whipped
Titlul alternativ: Deudas de juego / Jeu fatal / Pistol whipped – L’ultima partita / Карточный долг / A Tiro limpio
Regia: Roel Reiné
Scenariul: J.D. Zeik
Distributia: Steven Seagal (Matt Conner), Lydia Jordan (Becky Conner), Lance Henriksen (the Old Man), Renée Elise Goldsberry (Drea Smalls), Blanchard Ryan (Liz Conner-Shacter), Arthur J. Nascarella (Bruno), Paul Calderón (Blue), Mark Elliot Wilson (Lt. Steve Shacter), Wass Stevens (Tim Wheeler), Niall Griffiths (himself)
Durata: 96 minute
An: 2008
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Lovitura de pistol
..Singurul om care îl poate apara pe Matt este casatorit cu fosta sotie a acestuia si detine legal custodia asupra fiicei sale. Mai rau este faptul ca Matt are probleme cu alcoolul si jocurile de noroc, care îi distrug permanent eforturile de a fi un tata bun. El are sansa de a lua totul de la zero cand un batran misterios cumpara toate vechile lui datorii la masa de joc. În schimb însa, Matt trebuie sa îi jure loialitate deplina si sa îsi foloseasca talentul pentru a-i ucide pe cei mai celebri criminali din oras.

Lovitura de pistol – Pistol Whipped (2008) subtitrat

Server 1
Server 2