Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 2nd, 2022

Film – Lumi separate – Enas Allos Kosmos (2015)

Lumi separate

poster Enas Allos Kosmos (2015)Enas Allos Kosmos, dramă romantică, film Grecia, regia Christoforos Papakaliatis.
In rolurile principale: J. K. Simmons, Christoforos Papakaliatis, Andrea Osvárt, Maria Kavoyianni.

În Grecia modernă, în timp ce frământările socio-economice fac ravagii în sudul Europei, se derulează trei povești distincte, fiecare reprezentând o generație diferită de greci îndrăgostiți de un străin, fiecare poveste reunindu-se în cele din urmă pentru a forma un întreg..

Caseta film Enas Allos Kosmos (2015)
Titlul original: Ένας Άλλος Κόσμος (Enas Allos Kosmos)
Titlul alternativ: Worlds Apart / Another world / Разные миры
Regia: Christoforos Papakaliatis
Scenariul: Christoforos Papakaliatis
Distributia: J. K. Simmons (Sebastian), Christoforos Papakaliatis (Giorgos), Andrea Osvárt (Elise), Maria Kavoyianni (Maria), Minas Hatzisavv((Antonis), Tawfeek Barhom (Farris), Niki Vakali (Daphne), Odysseas Papaspiliopoulos (Odysseas), Nikos Chatzopoulos (Ilias), Matthaios Korovesis (Anthony, Giorgos’ son)
Durata: 113 minute
An: 2015
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Lumi separate
Într-o Atena neliniștită pe fundalul prăbușirii socio-economice a Greciei, trei povești vii de romantism intercultural se întrepătrund, înfățișând frământările și tristețea interioară a unei țări pe fondul unei explozii neîncetate a imigrației și a colapsului financiar.
În acest triptic colorat al iubirii, refugiatul sirian, Farris, salvează o domnișoară în dificultate, studenta idealistă, Daphne, în timp ce un val aparent nesfârșit de naționalism fervent se răspândește în oraș.

Click aici pentru toate filmele Drama la magazinweb.net

Enas Allos Kosmos (2015)