Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 22nd, 2023

Film – Lumină între oceane – The Light Between Oceans (2016)

Lumină între oceane

poster The Light Between Oceans (2016)The Light Between Oceans, dramă romantică, film apărut în anul 2016, regia Derek Cianfrance.
În rolurile principale: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz.
Filmul The Light Between Oceans (2016) se bazează pe romanul “The Light Between Oceans”, scris de M. L. Stedman.

Caseta film The Light Between Oceans
Titlul original: The Light Between Oceans
Titlul alternativ: La luz entre los océanos, Une vie entre deux océans, La luce sugli oceani, Свет в океане
Regia: Derek Cianfrance
Scenariul: Derek Cianfrance
Distributia: Michael Fassbender (Tom Sherbourne), Alicia Vikander (Isabel Graysmark Sherbourne), Rachel Weisz (Hannah Roennfeldt), Bryan Brown (Septimus Potts), Jack Thompson (Ralph Addicott), Caren Pistorius (Lucy-Grace Rutherford – Adult Lucy-Grace), Florence Clery (Lucy Sherbourne / Grace Roennfeldt / Lucy-Grace), Georgie Jean Gascoigne (1-year-old Baby Lucy / Grace), Elliot Newbery (Baby Lucy), Evangeline Newbery (Grace)..
Durata: 132 minute
An: 2016
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Lumină între oceane
Povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

În decembrie 1918, Tom Sherbourne – un erou traumatizat și retras al Primului Război Mondial – este angajat ca paznic de far la Janus Rock, un far de lângă coasta Australiei. Se îndrăgostește de o fată locală, Isabel Graysmark, și se căsătoresc. Isabel pierde două sarcini în doi ani și se teme că nu va deveni niciodată mamă.

La scurt timp după cel de-al doilea avort spontan al Isabelei, o barcă cu vâsle în care se află un bărbat mort și o fetiță nou-născută ajunge pe mal lângă far. Tom știe că este obligat prin lege să raporteze descoperirea. Cu toate acestea, Isabel se teme că copilul va fi aproape sigur trimis la un orfelinat și îl convinge pe Tom să-l dea pe copil drept propria lor fiică, ceea ce el acceptă fără tragere de inimă. Îl îngroapă pe bărbat pe insulă, iar cuplul o numește pe fetiță Lucy..

Lumină între oceane – The Light Between Oceans (2016) subtitrat