Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 10th, 2019

Film – Luna e albastră – The Moon Is Blue (1953) William Holden, David Niven, Maggie McNamara

poster The Moon Is Blue (1953)The Moon Is Blue, comedie romantică, film american, regia Otto Preminger.
În rolurile principale: William Holden, David Niven, Maggie McNamara.
Don Gresham, un arhitect de succes, se intalneste cu o tanara actrita, Patty O’Neill, în vârful clădirii Empire State Building si o invita la cina, fara a banui, nicio secunda, ce avea sa urmeze.
In momentul in care cei doi hotarasc sa ia cina in apartamentul lui Don, iar acesta pleaca sa cumpere ingredientele necesare, lucrurile scapa clar de sub control.
Patty il întâlnește pe tatal fostei logodnica a lui Don, Cynthia, David Slater..

Caseta film The Moon Is Blue
Titlul original: The Moon Is Blue
Regia: Otto Preminger
Scenariul: F. Hugh Herbert
Distributia: William Holden (Donald Gresham), David Niven (David Slater), Maggie McNamara (Patty O’Neill), Tom Tully (Michael O’Neill), Dawn Addams (Cynthia Slater), Fortunio Bonanova (Television performer), Gregory Ratoff (Taxi Driver)
Durata: 99 minute
An: 1953
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Luna e albastra
..Ambii bărbați descoperă repede că Patty este mai interesată să se angajeze în discuții spirituale cu privire la problemele morale și sexuale ale zilei, decât să renunțe la virginitate ei.
După ce și-a rezistat avansurile amoroase pe tot parcursul nopții, Patty pleacă și se întoarce la Empire State Building, unde află că Donald a condiderat ca a pierdut-o și a fost îngrijorat toată noaptea pentru ea.
In final, Donald declară ca o iubeste și ii propune sa se casatoreasca cu ea.

Luna e albastră – The Moon Is Blue (1953) subtitrat