Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 13th, 2017

Film – Luna – La Luna (1979)

Share This
Tags

Luna

poster La Luna (1979)La Luna, dramă, film italian apărut în anul 1979, regia Bernardo Bertolucci.
În rolurile principale: Jill Clayburgh, Matthew Barry, Veronica Lazar, Renato Salvatori.

Caseta film La luna
Titlul original: La luna
Regia: Bernardo Bertolucci
Scenariul: Giuseppe Bertolucci, Clare Peploe, Bernardo Bertolucci
Distributia: Jill Clayburgh (Caterina Silveri), Matthew Barry (Joe Silveri), Veronica Lazar (Marina), Tomas Milian (Giuseppe), Renato Salvatori (Communist), Fred Gwynne (Douglas Winter), Alida Valli (Giuseppe’s Mother), Elisabetta Campeti (Arianna), Franco Citti (Man in Bar), Roberto Benigni (Upholsterer), Carlo Verdone (Director of Caracalla), Peter Eyre (Edward)
Durata: 142 minute
An: 1979
Gen: Drama

Filmul – Luna
Joe este fiul unei cantarate de opera celebre, Caterina Silveri. În timp ce Joe este de parere ca sotul lui Caterina, Douglas Winter, este tatal sau biologic, adevarul este ca el este copilul fostului iubit al iubitul Caterinei, care traieste acum în Italia si lucreaza ca învatator. Joe este irascibil si rebel si are nevoie de un tata puternic pentru a-l ghida, dar Douglas este neinteresat si emotiv. Joe este confruntat cu moartea subita a lui Douglas si nu poate sa accepte acest lucru. În speranta de a-si stimula cariera ei, care este in declin, Caterina decide sa se mute în Italia cu fiul ei. Acolo, Joe ajunge intr-un anturaj periculos si devine dependent de heroina, în timp ce Caterina incearca sa isi atraga fiul inapoi la un stil de viata mai sigur si mai sanatos. In timpul incercarilor disperate de a-si salva fiul, ea devine atrasa sexual de el dar are si posibilitatea de a-l duce sa isi cunoasca propriul tata, de care Joe nu stie nimic. (Cinemarx)

Luna – La Luna (1979) subtitrat