Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 12th, 2018

Film – Luna mea de nebunie – Brain on Fire (2016) Chloë Grace Moretz, Jenny Slate

Luna mea de nebunie

poster Brain on Fire (2016)Brain on Fire, dramă biografică, coproducție SUA – Canada – Irlanda, regia Gerard Barrett.
În rolurile principale: Chloë Grace Moretz, Jenny Slate, Thomas Mann.
Brain on Fire (2016) este o adaptare a cărții „Brain on Fire: My Month of Madness”, și urmărește viața unei jurnaliste în plină ascendență care suferă de o tulburare autoimună rară, fiind diagnosticată greșit în mod repetat, ca urmare a unei amnezii severe și a unei serii de izbucniri violente.

Caseta film Brain on Fire
Titlul original: Brain on Fire
Regia: Gerard Barrett
Scenariul: Gerard Barrett
Distributia: Chloë Grace Moretz (Susannah Cahalan), Jenny Slate (Margo), Thomas Mann (Stephen), Tyler Perry (Richard), Carrie-Anne Moss (Rhona Nack), Richard Armitage (Tom Cahalan), Navid Negahban (Dr. Souhel Najjar), Alex Zahara (Allen), Jenn MacLean-Angus (Giselle)
Durata: 95 minute
An: 2016
Gen: Biografic/Drama

Filmul – Luna mea de nebunie
Proaspăt absolventă de jurnalism și gata să înceapă viața de adult , Susannah Cahalan, în vârstă de 24 de ani, deja pare să aibă totul: slujba ei de vis la New York Post, colegi de treabă și suportivi, un prieten devotat și o familie iubitoare. Apoi, aproape peste noapte, această tânără ingenuă a trecut subit de la unul dintre reporterii cei mai de încredere, la o aparență instabilă și paranoică a sinelui ei anterior. Chinuită de halucinații auditive și pierderi de memorie, medicii au desconsiderat starea ei de sănătate, punându-i un diagnostic relaționat cu petrecerile exagerate și stresul.

Luna mea de nebunie – Brain on Fire (2016) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.