Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 21st, 2018

Film – Lupta cu înălțimile – Vertical Limit (2000)

Lupta cu înălțimile

poster Vertical Limit (2000)Vertical Limit, thriller, film american apărut în anul 2000, regia Martin Campbell.
În rolurile principale: Chris O’Donnell, Bill Paxton, Robin Tunney, Scott Glenn.

Caseta film Vertical Limit
Titlul original: Vertical Limit
Titlul alternativ: Límite vertical / Вертикальный предел
Regia: Martin Campbell
Scenariul: Robert King, Terry Hayes
Distributia: Chris O’Donnell (Peter Garrett), Bill Paxton (Elliot Vaughn), Robin Tunney (Annie Garrett), Scott Glenn (Montgomery Wick), Izabella Scorupco (Monique Aubertine), Robert Taylor (Skip Taylor), Temuera Morrison (Major Rasul), Stuart Wilson (Royce Garrett), Nicholas Lea (Tom McLaren), Alexander Siddig (Kareem Nazir), David Hayman (Frank ‘Chainsaw’ Williams), Ben Mendelsohn (Malcolm Bench), Steve Le Marquand (Cyril Bench), Roshan Seth (Colonel Amir Salim), Ed Viesturs
Durata: 124 minute
An: 2000
Gen: Actiune/Aventura/Drama/Thriller

Filmul – Lupta cu înălțimile
“Lupta cu înălțimile” prezintă povestea tânărului alpinist Peter Garrett (Chris O’Donnell), care trebuie să ducă la bun sfârșit un efort extraordinar de salvare pe vârful K2, al doilea ca înălțime din lume. Confruntându-se atât cu posibilitățile sale fizice și psihice cât și cu elementele de nestăpânit ale naturii, Peter își riscă propria viață pentru a o salva pe sora sa, Annie (Robin Tunney), și echipa sa de alpiniști (Bill Paxton și Nicholas Lea) într-o cursă contra cronometru.

Cu ani în urmă, cei doi frați au fost devastați de un teribil accident de alpinism. Peter a optat atunci pentru decizia de a tăia frânghia tatălui lor pentru a se salva pe el și sora sa. În perioada care a urmat, Peter s-a izolat, devenind fotograf al naturii, iar Annie a urmat visul tatălui ei de a escalada cele mai înalte vârfuri montane din lume.

Lupta cu înălțimile – Vertical Limit (2000) subtitrat