Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Feb 8th, 2019

Film – Luptătorul – The Fighter (2010) Mark Wahlberg, Christian Bale

poster The Fighter (2010)The Fighter, dramă biografică, film american, regia David O. Russell; 2 premii şi 5 nominalizări Oscar, 2 premii şi 4 nominalizări Globul de Aur.
În rolurile principale: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams.

Drama “The Fighter” relatează povestea reală de viață a boxerului “Irish” Mickey Wad și ascensiunea acestuia de pe străzile rău-famate ale orașului Lowell din Massachusetts spre titlul de campion mondial la categoria mijlocie. Antrenat de către fratele lui vitreg pe nume Dickie Eklund, care avea un imens talent nativ de luptător, dar care și-a ratat cariera din cauza dependenței de cocaină și a infracțiunilor de jaf pe care le-a comis și care l-au trimis în spatele gratiilor, Mickey Ward a reușit să câștige o serie de meciuri importante ca sportiv amator, însă, atunci când a fost făcut KO de către un adversar mult mai vânjos, a decis să renunțe la box pentru o perioadă de trei ani..

Caseta film The Fighter
Titlul original: The Fighter
Regia: David O. Russell
Scenariul: Paul Tamasy, Eric Johnson, Scott Silver
Distributia: Mark Wahlberg (Micky Ward), Christian Bale (Dick “Dicky” Eklund), Amy Adams (Charlene Fleming, prietena lui Ward), Melissa Leo (Alice Eklund-Ward, mama celor doi frați boxeri), Jack McGee (George Ward (1941-2011), tatăl lui Micky), Frank Renzulli (Sal Lanano), Mickey O’Keefe (un sergent de poliție din Lowell, Massachusetts, antrenorul lui Ward), Jenna Lamia (Sherri “The Baby” Ward), Bianca Hunter (Cathy “Pork” Eklund), Erica McDermott (Cindy “Tar” Eklund)..
Durata: 116 minute
An: 2010
Gen: Biografic/Drama/Sport

Premiile filmului The Fighter (2010)
Premii Oscar 2011: Cea mai buna actrita in rol secundar – Melissa Leo; Cel mai bun actor in rol secundar – Christian Bale.

Filmul – Luptătorul
..Încurajat și susținut moral în permanență de către o barmaniță drăguță pe nume Charlene, cu care se implică într-o relație amoroasă, precum și de către fratele lui mai mare Dickie Eklund, Mickey Ward revine în ring și demonstrează că prin muncă, seriozitate și talent te poți ridica la statutul de celebritate internațională.

Luptătorul – The Fighter (2010) subtitrat

Server 1
Server 2