Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 5th, 2019

Film – M. Butterfly (1993) Jeremy Irons, John Lone / subtitrat

poster M. Butterfly (1993)M. Butterfly, dramă, romantică, film american, regia David Cronenberg.
În rolurile principale: Jeremy Irons, John Lone, Barbara Sukowa.

Beijing, 1964. Rene Gallimard (Jeremy Irons), un functionar care urmeaza sa lucreze pentru ambasada franceza ajunge in Beijing. La cateva zile de la sosire, Rene se duce la Opera pentru a vedea spectacolul Madame Butterfly Puccini, dar mai ales interpretarea exoticei Song Liling (John Lone).
Gaillard se indragosteste nebuneste de ea si incep in scurt timp o relatie pasionala conditionata doar de dorinta ei ca Gallimard sa nu o dezbrace niciodata complet..

Caseta film M. Butterfly
Titlul original: M. Butterfly
Regia: David Cronenberg
Scenariul: David Henry Hwang
Distributia: Jeremy Irons (René Gallimard), John Lone (Song Liling), Ian Richardson (Ambassador Toulon), Barbara Sukowa (Jeanne Gallimard), Annabel Leventon (Frau Baden), Shizuko Hoshi (Comrade Chin), Vernon Dobtcheff (Agent Entacelin)..
Durata: 101 minute
An: 1993
Gen: Drama/Romantic

Filmul – M. Butterfly
..Francezul accepta regula, insa in timp ce el urca in sistem, guvernul comunist se implica si el, obligand-o pe Song sa devina informatoare. Cand relatia lor ajunge la stadiul firesc al nuditatii, Song renunta la relatie. Mistuit de suferinta, Gallimard se prabuseste fizic si psihic. La scurt timp, paraseste China si accepta o slujba ambigua in diplomatie, iar Song isi face aparitia din nou in viata lui.

Gallimard este acuzat de tradare si arestat, iar in timpul procesului afla adevarul despre relatia lui. Filmul porneste de la un incident real avand ca protagonist un diplomat francez care a avut, timp de 18 ani, o aventura cu …o femeie care era, de fapt, barbat.

M. Butterfly (1993) subtitrat