Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 4th, 2020

Film – Mă omori cu zile – You Kill Me (2007) Ben Kingsley

poster You Kill Me (2007)You Kill Me, comedie crimă, film american, regia John Dahl.
În rolurile principale: Ben Kingsley, Téa Leoni, Luke Wilson.
Frank Falenczyk isi iubeste slujba. El este asasinul platit al marii familii poloneze din lumea interlopa din Buffalo, New York. Dar cand Frank incepe sa aiba probleme cu alcoolul si compromite o afacere importanta, punand astfel afacerea familiei in pericol, unchiul lui il trimite la San Francisco pentru a rezolva situatia. Frank nu este genul de tip sensibil, dar incepe sa se duca la intalniri alcoolicilor anonimi..

Caseta film You Kill Me
Titlul original: You Kill Me
Regia: John Dahl
Scenariul: Christopher Markus, Stephen McFeely
Distributia: Ben Kingsley (Frank Falenczyk), Téa Leoni (Laurel Pearson), Luke Wilson (Tom), Dennis Farina (Edward O’Leary), Philip Baker Hall (Roman Krzeminski), Bill Pullman (Dave), Marcus Thomas (Stef Krzeminski), Jayne Eastwood (Kathleen Fitzgerald)
Durata: 93 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Crima/Romantic/Thriller

Filmul – Ma omori cu zile
..Isi gaseste si o slujba decenta: angajat la morga. Se indragosteste de Laurel, o prostituata caustica si vulgara, care pur si simplu nu stie sa se opreasca. Intre timp lucrurile se inrautatesc in Buffalo, unde o banda irlandeza ameninta afacerile familiei. Cand situatia devine critica, Frank este nevoit sa se intoarca acasa si cu ajutorul improbabil al lui Laurel, infrunta vechii rivali intr-un mod cu totul nou.

Mă omori cu zile – You Kill Me (2007)