Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jan 19th, 2019

Film – Mafia de la răsărit – Into the Sun (2005) Steven Seagal, Takao Ohsawa

poster Into the Sun (2005)Into the Sun, acțiune aventură, film american, regia Christopher Morrison.
În rolurile principale: Steven Seagal, Takao Ohsawa, Juliette Marquis.
Dupa asasinarea guvernatorului orsului Tokyo de catre membri Yakuza, temuta mafie japoneza, seful biroului local CIA (William Atherton) apeleaza la agentul Hunter (Steven Seagal) care a fost crescut in inima culturii asiatice si antrenat de un ex-Yakuza..

Caseta film Into the Sun
Titlul original: Into the Sun
Regia: Christopher Morrison
Scenariul: Steven Seagal, Joe Halpin, Trevor Miller
Distributia: Steven Seagal (CIA Agent Travis Hunter), Matthew Davis (Sean Mac), Takao Osawa (Kuroda), Eddie George (Jones), William Atherton (Agent Block), Juliette Marquis (Jewel), Ken Lo (Chen), Kosuke Toyohara (Fudomyo-o), Akira Terao (Matsuda), Dale Payne (Zen Custodian), Eve Masatoh (Kojima), Pace Wu (Mai Ling)..
Durata: 97 minute
An: 2005
Gen: Actiune/Aventura/Thriller

Filmul – Mafia de la răsărit
..Folosindu-se de vechile sale legaturi, Hunter se prinde repede ca tensiunile sunt din ce in ce mai mari intre vechea garda mafiota si unul dintre liderii tineri (Takao Osawa), conectat la lumea interlopa chineza, si ca situatia este foarte aproape de a se transforma intr-un razboi. Un film in care secventele destul de violente, in care Segal isi croieste drumul cu sabia, sunt amestecate cu scene de nuditate si sexualitate.

Mafia de la răsărit – Into the Sun (2005) subtitrat

Server 1
Server 2