Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 26th, 2017

Film – Magia Crăciunului – Christmas Magic (TV Movie 2011)

Magia Crăciunului

poster Christmas Magic (TV Movie 2011)Christmas Magic, dramă fantezie, coproducție americano-canadiană, film pentru televiziune apărut în anul 2011, regia John Bradshaw.
În rolurile principale: Lindy Booth, Paul McGillion, Derek McGrath.

Caseta film Christmas Magic
Titlul original: Christmas Magic
Regia: John Bradshaw
Scenariul: Joany Kane, Rickie Castaneda, Kevin Commins
Distributia: Lindy Booth (Carrie Bishop), Paul McGillion (Scott Walker), Derek McGrath (Henry), Kiara Glasco (Abby), Teresa Pavlinek (Rita), Tricia Braun (Lynette), Barbara Gordon (Betsy), Marqus Bobesich (Danny)..
Durata: 84 minute
An: 2011
Gen: Drama/Fantezie

Filmul – Magia Crăciunului
Pentru Carrie Bishop, cel mai important lucru este cariera ei de organizator de evenimente, însă viața i se schimbă radical în urma unui accident de mașină. Carrie suferă o lovitură puternică la cap, în urma căreia se trezește în Central Park, în compania unui bărbat mai în vârstă pe nume Henry.
Henry este spiritul călăuzitor al lui Carrie, iar rolul lui este acela de a o ajuta să meargă în rai. Dar înainte de a trece mai departe, Carrie are de îndeplinit o ultimă sarcină pe Pământ, și anume să-l călăuzească pe Scott Walker, un tânăr patron de restaurant. El are gânduri sinucigașe deoarece afacerea lui merge din ce în ce mai prost, nemaivorbind că nici pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai în favoarea lui. (Cinemagia)

Magia Crăciunului – Christmas Magic (TV Movie 2011) subtitrat